Tourist-Info-Het-Reestdal_CT_bekijken-doen_kunst-cultuur_galieries-ateliers_de-Liemkelder-just-married
Tourist-Info-Het-Reestdal_CT_bekijken-doen_kunst-cultuur_galieries-ateliers_de-Liemkelder-Zuidwolde

Galerie De Liemkelder

In Zuidwolde is sinds het voorjaar van 2021 Galerie De Liemkelder gevestigd. De galerie is niet alleen een expositieruimte, maar ook de werkruimte van Gerhard van Dijkhuizen en Colet Scheper. Zij creëren kunst op hout volgens het concept hou2use.

Op basis van een foto bedenken en ontwerpen de kunstenaars een persoonlijk, uniek en betaalbaar kunstwerk op hout. Ze werken veel in opdracht van klanten die bijvoorbeeld een kunstwerk willen van hun huisdier, een geliefd persoon, hun hobby of als aandenken aan een bijzonder moment. Ook voor bedrijven is dit een mooie manier om de werkruimte op originele en duurzame wijze aan te kleden. Omdat Gerhard en Colet duurzaamheid belangrijk vinden, wordt bij voorkeur gewerkt op gebruikt of afgedankt hout.

Bezoek is mogelijk op afspraak. Je kunt hier genieten van kunst en kunst kopen of huren. Voor andere kunstenaars bestaat de mogelijkheid om expositieruimte te huren en zo hun werk te etaleren. Kijk op de website van hou2use voor de actuele openingstijden.

Wanneer het weer mogelijk is i.v.m. Corona geven Gerhard en Colet ook workshops. Aan de hand van een meegebrachte foto kun je zelf een kunstwerk op hout maken. Een unieker en persoonlijker cadeau is er niet.  Deze workshops zijn zowel voor beginners als voor gevorderden. Lunch is hierbij inbegrepen.

Galerie De Liemkelder / Hou2use

Liemkoele 12 - 7921 EW  Zuidwolde

Heeft u een activiteit die u op onze website wilt plaatsen?
Heeft u een bed & breakfast of camping en wilt u vermeld worden?

Neem vrijblijvend contact met ons op »