fietsen man vrouw

Alternatieve fiets4daagse

De Drentse fiets4daagse gaat dit jaar niet door. Wil je toch fietsen in het mooie Drenthe en een fiets4daagse medaille verdienen, dan kun je nog tot 1 september meedoen aan de alternatieve Amslod Drentse fiets4daagse.

Je zoekt zelf vier mooie routes uit van 40 kilometer in Drenthe, die over vier verschillende dagen gefietst kunnen worden. Op de website van de fiets4daagse koop je een deelnameformulier a € 5,00 per persoon. Na het fietsen van de vier routes stuur je het ingevulde formulier op naar de organisatie en vervolgens ontvang je in september jouw medaille.

Kijk voor meer informatie op de website van de Drentse fiets4daagse.


Meedoen:

Om mee te doen koop je een deelnameformulier à € 5,00 per persoon. Na het fietsen van de vier routes, stuur je het ingevulde formulier op naar de organisatie en ontvangt dan in september jouw medaille.

Er zijn veel prachtige routes ontwikkeld in Drenthe. Zo kun je op diverse routes langs een Amslod Experience Center, waar je gelijk een elektrische fiets kunt testen. Veel routes zijn te vinden op ROUTE.NL  en DRENTHE.NL

Voorwaarden:

  1. Fiets tussen 1 juli en 1 september de alternatieve Amslod Drentse Fiets4Daagse. Dit doe je door vier dagen een route van 40 km te fietsen.
  2. De routes moeten in Drenthe gefietst worden.
  3. Houd je aan de maatregelen van de Rijksoverheid.
  4. Stuur het ingevulde formulier in als bewijs dat je vier verschillende dagen, vier verschillende routes hebt gefietst.
  5. Alleen formulieren waarvoor betaald is, worden in behandeling genomen.
 AantalPrijs
Kies het aantal deelnemers:€ 5,00

Blijf op de hoogte door de nieuwsbrief en/of social media van de Amslod Drentse Fiets4Daagse te volgen. 

DE AMSLOD DRENTSE FIETS4DAAGSE WORDT GEHOUDEN IN 2021